Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η διεθνής συνεργασία, ιδιαίτερα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, έχει πάντα μια ιδιαίτερη ακτινοβολία στην οδοντιατρική μετεκπαίδευση. Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει μια συνεχής επαφή και συνεργασία μεταξύ του Ελληνο-Γερμανικού Οδοντιατρικού Συνδέσμου και της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Witten/Herdecke, που με τις πρωτοβουλίες του Προέδρου Δρα Παντελή Μποχλόγυρου, οδήγησε στην διοργάνωση πολλών μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Αθήνα και στο Witten με θέματα από την σύγχρονη Οδοντιατρική.
Βασισμένοι σε αυτήν την άριστη εμπειρία μας η Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Witten/Herdecke με την συνεργασία του Ελληνο-Γερμανικού Οδοντιατρικού Συνδέσμου προσφέρει μια ακόμη δομημένη και πιστοποιούμενη μετεκπαίδευση στον τομέα της Κλινικής Περιοδοντολογίας, που διοργανώνεται στην Αθήνα και στο Witten.
Είμαστε βέβαιοι, ότι η στενή συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα και των διδασκόντων σε επιδείξεις και πρακτικές ασκήσεις σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα της σύγχρονης Περιοδοντολογίας θα στεφθεί με επιτυχία.
Σας καλούμε λοιπόν, να συμμετάσχετε σε αυτό το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών, και χαιρόμαστε, ως το Πανεπιστήμιο, που θα σας φιλοξενήσει, να σας υποδεχθούμε στην Γερμανία για την ολοκλήρωση της μετεκπαίδευσής σας.

Καθ. Δρ. Peter Gangler
Κοσμήτορας


Επιστροφή στο Πρόγραμμα Σπουδών Περιοδοντολογίας

 
 
 
 
Master of Science in Implantology